Alt hvad Allinge kan tilbyde

Som mange danskere og europæere er bekendt med, så har Bornholm noget af det mest fantastiske stykke natur, man kan ønske sig. Det er velholdt, smukt og levende. For mange er det meget naturligt at finde grønne arealer og skove beroligende og afslappende, og derfor vil Bornholm være et helt fantastisk og optimalt sted at holde ferie. Men når der skal planlægges ferie, er der meget der skal planlægges – og hvor skal man så lige starte henne?

Et godt sted at starte, er at finde ud af, hvor man skal bo henne på øen. Et godt forslag til dette vil uden tvivl være Allinge. Allinge er i forvejen en ferieby på Bornholm, så har derfor også mange faciliteter der passer til dette formål.

Vælger i at finde nogle behagelige og hyggelige ferielejligheder i Allinge, har i allerede sat jer en rigtig god base hér. Hotel Hammersø har nogle super flotte og lækre ferielejligheder i Allinge, og kan tilbyde de mest udsøgte udsigter og omgivelser, som man normalt kun kan drømme om.

Alle ferielejlighederne har den mest fantastiske udsigt, hvad enten det er til skov og træer, strand eller vand. Det er noget kun så beroligende at befinde sig i disse omgivelser, og er derfor også nødt til at skal opleves.

Foruden ferielejligheder, kan man også leje hotelværelser på Hotel Hammersø. På denne måde har man også mulighed for at falde i snak med andre, hvis man er meget socialt anlagt, men har samtidig stadig rig mulighed for blot at være sig selv, imens man stadig bliver tilbudt unikke omgivelser og faciliteter.

Vælger man et hotelværelse frem for en ferielejlighed, er der nogle andre faciliteter, der følger med. Der er for eksempel swimmingpool og solterrasse, så man på denne måde kan nyde den friske luft og flotte natur, på den mest luksuriøse, men stadig afslappende, måde man kunne tænke sig.

Derudover vil der også være TV- og pejsestue, til dem der lige skal have tv-avisen med inden man går i seng, eller Go’ Morgen Danmark inden morgenmaden. Pejsestuen er helt fantastisk i vintermånederne! Efter lange gåture i det smukke snelandskab, er noget af det bedste at komme hjem til, helt klart en varm og optændt pejs.

Der er massere af forskellige faciliteter og omgivelser Bornholm og Allinge kan tilbyde. Det er et feriested, hvor det er helt fantastisk at møde andre mennesker, hvis man har lyst til dette, eller blot at være alene, nyde sig selv og/eller hinanden, og bare slappe af.

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86

Sandvig, 3770 Allinge

56 48 03 64